Web Design Reducere
 • Aer Conditionat
  www.aerconditionat-avt.ro

  Web Site realizat pentru compania S.C. AVT TOP CLIMA S.R.L. din Bucuresti. AVT Top Clima are ca domeniu de activitate comercializarea de echipamente de aer conditionat, ventilatie, climatizare precum si service-ul corespunzator acestora si altor echipamente frigotehnice.

 • Birou de arhitectura
  www.archibau.ro

  Web Site realizat pentru compania S.C. ARCHIBAU S.R.L. din Bucuresti. ArchiBau este birou de proiectare profesionistă de arhitectură și urbanism, precum și amenajări peisagistice, cu o experiență de peste 30 de ani, atât în țară căt și peste hotare. Seriozitatea, responsabilitatea și grija manifestată față de interesele clienților determină ca ei să câștige de pe urma proiectelor noastre și astfel, ei intotdeauna se reintorc la noi cu urmatorul lor proiect.

 • Apartamente noi Ghencea
  www.proiecterezidentiale.ro/ghencea

  Micro site realizat pentru S.C. PREMIUM GRUP S.R.L.. Site-ul prezinta apartamente noi, mari, decomandate intr-un complex rezidential nou ce cuprinde 5 blocuri S+P+6 si S+P+4 amplasat in Bucuresti, sector 6, pe str. Prelungirea Ghencea nr. 247.

 • Pensiunea Laguna Albastra Murighiol Tulcea
  www.pensiunealagunaalbastra.ro

  Aflata in vecinatatea satului Murighiol, la 39km de municipiul Tulcea, pensiunea Laguna Albastra va ofera servicii catalogate la 4 margarete intr-un cadru complet special, in care frumusetea naturii din Delta Dunarii intra in perfecta armonie cu o constructie care imbina confortul cu stilul zonei. Web Design Bucuresti a realizat pentru Pensiunea Laguna Albastra atat site-ul incluzand si toate fotografiile cat si turul virtual

 • Salon Baroque Buzau
  www.salon-baroque.ro

  Salon Baroque nu este doar un salon de infrumusetare, este locul unde vrei sa te simți bine. Punem la dispoziția ta compententa si expertiza noastră. Iti oferim consultantă, te sfătuim si in același timp definim dorințele tale pentru a crea acel look special ce ți se potriveste perfect, care te pune in valoare pe tine. Așa ca nu iti vom oferi doar servici de coafura, manichiura si Cosmetica, te vom face sa fi specială , așa cum fiecare femeie merita si trebuie sa fie.

 • Floraria Cu Margele
  www.florariacumargele.ro

  Magazin online realizat pentru S.C. BEADS AND FLOWERS S.R.L. din Buzau. - Floraria cu margele este alaturi de tine in orice clipa importanta din viata ta si iti ofera o gama variata de flori, plante, bijuterii hand-made, cadouri unicat.

 • Sala evenimente
  www.elparadiso.ro

  El Paradiso este un salon elegant si modern conceput sa acopere organizarea oricarui tip de eveniment. Locatia ElParadiso situata la 10 minute de centrul capitalei, cu o suprafata construita de 1500 mp, poate asigura organizarea oricarui tip de eveniment intr-un ambient foarte placut, luxos si aerisit, dat fiind capacitatea mai mult decat generoasa a salonului, cca 900 mp. Intrarea in salon este precedata de un bar receptie de cca 300 mp.

 • Romania Film
  www.romaniafilm.ro

  Romania film detine in administrare un numar relevant de sali de cinematograf cu dependintele acestora. Imobilele si salile propriu-zise aflate in administrare constituie obiect al proprietatii private de stat. RomâniaFilm a luat naştere la începutul anilor ‘50, odată cu naţionalizarea cinematografiei româneşti, ca o companie de stat investită cu un rol important în domeniul finanţării producţiei de filme artistice, documentare, şi de desen animat româneşti şi în domeniul distribuţiei de filme româneşti şi de import.

 • Filmari Nunti Galati
  www.filmaripedvd.ro

  Companie din Galati ce ofera servicii de filmari pentru evenimente precum nunti, botezuri, petreceri, evenimente publice sau mondene, etc. Compania realizeaza DVD-uri personalizate, albume foto, fotocarti in diferite formate, fotografii pe hartie mata si lucioasa, copieri de casete VSH pe suport DVD. etc

 • Filmari HD Galati
  www.filmarihdgalati.ro

  Companie din Galati ce ofera servicii de filmari pentru evenimente precum nunti, botezuri, petreceri, evenimente publice sau mondene, etc. Compania realizeaza DVD-uri personalizate, albume foto, fotocarti in diferite formate, fotografii pe hartie mata si lucioasa, copieri de casete VSH pe suport DVD. etc

 • Rochii de mireasa Galati
  www.specialmariage.ro

  Web site realizat pentru compania SC GIRACOM STYLE S.R.L. din Judetul Galati, companie cunoscuta pe piata locala sub brandul Special Mariage. Firma produce si comercializeaza o gama variata de modele de rochii de mireasa, toate realizate dupa cele mai noi tendinte ale modei, la care se folosesc materiale de calitate superioara(tafta, matase, voal, tul, etc.) si sunt accesorizate cu pietre si cristale Svarowski, margele.

 • Case din lemn - Case Americane
  www.caseamericane.ro

  Web Site realizat pentru S.C. ANA HOUSE BUILDING S.R.L.. Serviciile oferite de Ana House Building sunt variate pornind de la amenajări interioare, constructii civile, case din lemn, consultantă în vederea obtinerii avizelor si a documentelor necesare demarării constructiei.

 • Anunturi Barci
  www.ambarcatiuni-motoare-barci.com

  Site de anunturi pentru Anunturi barci, anunturi gratuite ambarcatiuni, motoare barci, barci second hand, accesorii barci, piese ambarcatiuni, barci cu motor, veliere si altele

 • Magazin de barci
  www.magazindebarci.com

  Site realizat pentru o societate comerciala din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea de ambarcatiuni, motoare pentru barci, accesorii si piese pentru barci, barci gonflabile, barci de pescuit telefoane mobile special concepute pentru activitatile maritime, echipamente audio video pentru barci, etc.

 • Fundatia Umanitara Doru Munteanu Mangalia
  www.fundatiadorumunteanu.ro

  Fundatia Doru Munteanu a luat nastere din dorinta de a deveni o piatra de temelie a progresului social. Este o institutie non-profit, independenta de alte institutii de stat sau private. Fundatia a fost infiintata de catre Munteanu Teodor, om de afaceri de succes, inovator si progresist din Mangalia.